voorjaarsdag 29 mei 2021 gaat niet door!

Beste SCIVV leden,

We hadden zo gehoopt dat de voorjaarsdag dit jaar kon plaatsvinden. Alles was al geregeld en georganiseerd, het wachten was op de versoepelingen van de beperkende coronamaatregelen.

De dieren-/vogelparken zijn weer open maar is beperkt tot het buitengebeuren. De binnenruimtes zoals zalen en horeca blijven echter voorlopig gesloten voor publiek.

Dit houdt voor onze vereniging in dat we een groot deel van ons programma niet kunnen uitvoeren. De interessante lezingen zijn niet toegestaan en ook de barbecue in een afgesloten ruimte mag niet. Daarbij komt dat het weer ons ook in de steek laat, zodat een hele dag buiten zijn ook geen optie is.

Onze penningmeester zal jullie het reeds betaalde entreegeld zo spoedig mogelijk terugbetalen, conform de afspraak.

Wat nu? Er staat in de planning voor zondag 5 september een Algemene Jaarlijkse Ledenvergadering (deze mocht in april niet doorgaan) maar ook hier is het niet zeker of we tegen die tijd met een aantal mensen in een zaal aanwezig kunnen/mogen zijn.

Op 4 juli a.s. is er een video bestuursvergadering en zullen we nieuwe plannen gaan uitwerken voor de activiteiten voor de rest van het jaar. Wij adviseren jullie om Vogelexpresse en onze website goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws. Voor zover nu bekent zullen we deze afgelastte voorjaarsdag opnieuw zien te organiseren in het voorjaar van 2022.

Nogmaals, het spijt ons ontzettend  dit negatieve nieuws aan jullie te moeten meedelen maar het is niet anders. Ons 50- jarig jubileum had er iets anders uit moeten zien maar we hopen dit op de BEO in oktober ruimschoots goed te maken.

Met vriendelijke groet,

 

Nanne Jansen, organisator voorjaarsdag

Sytse Andringa, secretaris